6 Comments

 1. Maria 1. november 2012 at 15:49

  Sikke en dejlig blomst!

  Jeg er helt klar, er spændt og glad ovetr at der nu kun er EN måned til december starter – den første måned ivores nye hus. Jubii.

  Reply
  1. Karenmarie 2. november 2012 at 9:52

   Maria – det er sjovt så forskellige vi er med den jul, skønt at du er klar og kan li´ den lille blomst :0)

   Reply
 2. Katrine 1. november 2012 at 20:53

  Jeg har i nogle år himlet over, så tidligt julen startede i butikkerne. Og samtidig ville jeg ENORMT gerne være i god tid med det hele. Det er ikke altid lykkedes, men ganske langsomt har jeg ædt mig ind på det. Og nu finder jeg mig selv juble, når 1. nov. rammer os. For så er der kun 1 måned til julemåneden starter. Sådan rigtigt! Wheee….. 🙂

  Reply
  1. Karenmarie 2. november 2012 at 9:54

   Katrine – Dilemma, dilemma, men lyder som om du er landet det rigtige sted :0)

   Reply
 3. Andrea 2. november 2012 at 8:14

  uh jeg synes desværre også det er alt alt for tidligt med det jul. Synes det er irriterende at man ikke kan gå ind i et supermarked uden nærmest at blive overfaldet af julestøv og chokoladekalendre. Så jeg tror bare jeg vil glæde mig til december hvor jeg vil tage hun på al det lækre julen kan byde 😀

  Reply
  1. Karenmarie 2. november 2012 at 9:57

   Andrea – Ja for mig er julen et noget udsvævende begreb, for når jeg designer, er det ofte om sommeren eller lige efter jul – og det er jo arbejde, så det tager jeg bare som det er, for jeg kan jo rigtig godt li´ at finde på julerier. Men det gør også, at min egen julemåned ikke er særlig struktureret, er altid for sent med adventskransen, pynter op hen af vejen og laver først konfekten i sidste øjeblik, men jeg holder nu stadig af den kære jul :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *