Broderi fra Møn til Rantzausminde

Skal da lige huske at gøre lidt reklame for to broderi-workshops jeg er blevet booket til her i efteråret! En på Fyn d.7 oktober, hvor der skal broderes knapper – se mere HER!

Den anden er på Møn, 6 timer med frihåndsbroderi d.17 november – se mere HER!

Så er der naturligvis også mine egne små luksus hold på Vesterbro – der er stadig plads d.13 oktober og d.3 november, så smid mig en mail på kontakt@karenmarie.nu, hvis du vil med. Hvis du vil vide mere – tryk HER!

2 Comments

 1. Helene 12. september 2012 at 15:23

  Undskyld hvis jeg ikke har fulgt godt nok med… Men jeg sidder og bliver helt glad over den broderede fugl. Den er simpelthen så fin! Har du mon haft vist den frem i andre indlæg? :o)

  Reply
  1. Karenmarie 13. september 2012 at 8:17

   Helene – Ja det har jeg – og dejligt at du kan li´ den lille fyr, synes også selv han har et dejligt udtryk. Du kan se endnu et foto af ham her: https://www.karenmarie.nu/9017 og så kan du få skabelon og vejledning i det seneste Symagasin :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *