Broderi, efterår og en enkelt plads på workshoppen d.8 nov.

Broderi, embroidery

En gang imellem, er der tid til ren leg her hos mig, – det er så skønt. Sådan en dejlig stund havde jeg i efterårsferien, hvor jeg broderede på kraftigt akvarelpapir og efterårsblade. Den slags leg er dejlig opvarmning, bla. til jeg skal holde workshop d.8 nov. på Vesterbro, hvor du stadig lige kan nå at få dig en plads, hvis du altså er lidt rap på tasterne! Tilmelding kontakt@karenmarie.nu

broderi, embroidery, fladsting

Først har jeg malet med akvarelfarve, derefter har jeg strøget noget stof på bagsiden af papiret, for at stabilisere det. Jeg for-stikker huller i papiret, hen af vejen der, hvor jeg nu vil have mine sting.

Efterår, broderi, embroidery

workshoppen d.8 broderer vi på stof, men hvem ved, hvad du kan blive inspireret til!?

4 Comments

 1. Mette 27. oktober 2014 at 12:53

  Smukt! Jeg elsker at lege med akvarel papir. Det er god idé til hjemmelavede julekort.

  Reply
  1. Karenmarie 6. november 2014 at 7:58

   Mette – ja det giver sådan en fin stoflighed, med akvarel :0)

   Reply
 2. pia 28. oktober 2014 at 16:58

  Dejligt efterårs smukt, dit blad:))

  Reply
  1. Karenmarie 6. november 2014 at 7:58

   Pia – Tak søde Pia :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *