Broderi, broderi, broderi

Så kom der endnu et inspirations kit i shoppen, denne gang med instruktion til den franske knude, se kittet HER. Men vil du for alvor forkæle dig selv og lære en masse sting og broderi teknikker, så er der stadig plads på mine broderi workshops lørdag d.11 februar kl.10-16 (se mere om workshoppen HER), tirsdag d.20 marts kl.16-20 (se mere om workshoppen HER) eller lørdag d.21 april kl.10-16 (se mere om workshoppen HER)

Se hvordan broderiet sidder på min cardigan

2 Comments

 1. Charlotte Kjærgaard 23. januar 2012 at 11:39

  Hej Karen

  Jeg har forkælet mig selv. Jeg skal nemlig på Rønde Højskole i uge 28. GLÆDER mig rigtig meget til en hel uge,at kunne fordybe sig i design og syning.

  Hilsen
  Charlotte

  Reply
 2. Charlotte kaae 24. januar 2012 at 7:14

  Hej Karen Marie
  Jeg har lige købt et smukt broderikit i Rasmilla garn i Hallandsgade 3 Amager. Hvor er det en god ide, at du har kit’s ude i byen. Meget smukt. Jeg regner med at komme til jeres workshop på P+.
  Charlotte Kaae

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *