Broderede flakoner # 1

Nu er vores broderileg slut og alle de helt og aldeles smukke falkoner er afleveret til Hendes Verden, hvor de kommer i på et tidspunkt og det glæder vi os til! Men jeg kan jo ikke vente med at vise herlighederne frem, så jeg tog foto af dem alle før de røg afsted –  jeg vil over den næste tid vise dem frem her hos mig, for de er simpelthen bare blevet så kæmpe flotte og vildt forskellige.

Her kommer de to første, Anettes smukke farver og sting………

Og Annes fantastiske edderkop.

Med de smukke broderier vil jeg ønske alle en dejlig Kristi himmelfartsdag!

3 Comments

 1. Pia 17. maj 2012 at 9:10

  Hvor er de fine, glæder mig til at se dem allesammen sammen.

  Reply
 2. Marthe 18. maj 2012 at 10:05

  Forskellighed – hvor er det sjovt at se.
  Et rigtig godt projekt, Karen Marie.

  Reply
 3. Pingback: Jydsk Skepsis? | Citater 2012, nyheder, spil, vittigheder, billede

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *