Bøl eller ikke bøl?

Fingerbøl, Thimblepad

Dagens store spørgsmål! Hvad siger du, bøl eller ikke bøl??

Jeg kan lige så godt indrømme med det samme, mærkeligt nok, så er jeg ikke særlig glad for fingerbøl, men det er simpelthen fordi jeg hader den lettere svedige fornemmelse jeg fik med de gamle metal fingerbøl! Så nye boller på suppen, eller rettere nye bøl i shoppen!

Clover fingerbøl, gummi-fingerbøl

Nu har jeg købt 3 forskellige fingerbøl til shoppen og synes, at de alle tre er super gode. De kan selvfølgelig det vigtigste, nemlig at beskytte fingeren, men samtidig er de også ret lækre og jeg tror faktisk, at jeg selv vil begynde at bruge bøl, det vil min finger nemlig blive ret glad for, skulle jeg hilse at sige!

Læderfingerbøl

Så tag et kig forbi min shop, hvis din finger trænger til lidt omsorg!

5 Comments

 1. Katrine 24. september 2013 at 19:19

  Hele tre stk! 🙂 Så er der da noget for enhver smag og ethvert behov. 😉

  Reply
  1. Karenmarie 25. september 2013 at 9:14

   Katrine – Ja skulle det være så måtte jeg jo gøre det ordentligt, så flere kan få glade fingre :0)

   Reply
 2. Pingback: Bedste håndarbejdskøb længe | ea-o

 3. Lisbet *LLL&Co.* 25. september 2013 at 13:34

  Det er nu en smart opfindelse, men … det er yderst sjældent jeg selv finder bøl’let frem. Bruger som regel en saks til at presse nålen igennem genstridige elementer … 😉
  *SMIL* fra Lisbet

  Reply
  1. Karenmarie 25. september 2013 at 14:01

   Lisbeth*LLL&Co* – Ja kender, alt for godt den med saksen, men tror nu alligevel, at jeg kommer til at bruge de nye smarte ;0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *