Blomster pynt på jakken

Se lige hvad jeg skal lege med om lidt! Blev så inspireret af Stines jakke, at jeg måtte finde en af mine gamle sager frem og pynte. Skal jo på Store byttedag lørdag d.12, så der skal lige laves lidt nye sager til workshoppen, og denne bliver en af dem – jeg har valgt at lave min dekoration som en blanding, af broderi og håndapplikation. Her er det aller første oplægning, sådan lidt start inspiration, hummm lidt for symmetrisk ser jeg nu – må se hvor den ender! Kommer en opfølger når der er sket noget mere ;0)

3 Comments

 1. Kathrine 4. juni 2010 at 10:58

  Ser spændende ud! Glæder mig til at se det færdige resultat.

  Rigtig god weekend!

  Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 4. juni 2010 at 18:41

  Hej Karen Marie,
  Tak for linket, det ser mægtig cool ud det du har gang i, jeg glæder mig til at se resultatet:)

  Stine:)

  Reply
 3. rikke borg-lauritsen 5. juni 2010 at 21:34

  Blomster på jakken er næsten ligeså skønt om dem i haven 😉 Hav en herlig sommerdag!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *