Birthines vidunderlige knapper

Knap broderet af Birthine
Knap broderet af Birthine

Den anden dag modtog jeg en dejlig mail fra Birthine, hun laver de mest fantastiske knapper, både broderede og keramik-knapper, jeg er stor beundrer af hendes ting. Birthine og jeg ses ikke ofte, har været på en del bazarer sammen og så drikker vi engang imellem the og snakker broderi – en dejlig ting at have sammen:0).  I mailen havde Birthine vedhæftet billeder og tilladelse til, at bruge dem her på bloggen så også du kan få glæde af hendes virkelig fine arbejde. Ellers kan du finde hendes knapper på flickr under Birthine.

En af Birthines keramik-knapper
En af Birthines keramik-knapper

i min bog har jeg brugt nogle af Birthines knapper til brocher, sat sammen med bånd, nålefilt og andre gode sager – men de broderede er jo fantastiske bare i sig selv og i den grad også oplagte til en broche – eller til dig som strikker, vil det jo være super flot, med en enkelt keramik-knap på en eller anden lækker sag.

12 Comments

 1. Kathrine 7. august 2009 at 10:34

  Hvor er jeg glad for, at du har startet din egen blog. Jeg kender din bog “Genbrug på den fede måde” rigtig godt – og jeg er meget begejstret for den. Jeg glæder mig til at følge med i den kreative verden.

  Reply
  1. Karenmarie 7. august 2009 at 13:50

   Kathrine – glæder mig at høre du har haft glæde af min bog:0)

   Reply
 2. Hanne C 7. august 2009 at 16:24

  WOW, det kalder jeg en hardcore brodeuse.
  Hvor får man fat i Birtihines skønne knapper henne ?

  Reply
  1. Karenmarie 8. august 2009 at 9:08

   Marianne – ja de er bare fantastiske:0)

   Hanne – du kan skrive til Birthine på Birthine@it.dk – husk at kigge på Flickr også!

   Reply
 3. Marianne Wittorff 7. august 2009 at 22:58

  Hver og en af knapperne (nå ja, næsten da) er helt unik. Fantastisk. Og Birthines flickr-album er absolut et besøg værd!

  Reply
 4. Kaspara 10. august 2009 at 9:17

  Hei Karen Marie!
  Tusen takk for hilsen på bloggen!
  Aj, så fine knapper. De er jo små kunstverk begge to!
  Dessuten har jeg sittet og beundret det fantastiske lappeteppet med patchwork-blomstene som din svigermor har sydd! Så frodig og sikkert fullt av minner som du sier!
  Ha en glad dag! Hilsen Kaspara

  Reply
 5. Marina 10. august 2009 at 21:11

  Jeg er simelthen så tosset med de knapper. Hele mit liv har jeg haft en ting med knapper og elsker dem i alle afskygninger, men de her er simpelthen de smukkeste jeg nogensinde har set. Jeg bliver nød til at skrive til kunstneren og forsøge at få lov at købe en eller to. SUK.

  Reply
 6. Maria 11. august 2009 at 21:24

  jeg er ogå en af dem der beundrer kanpper – ikke nogen dårlig beskæftigelse vil jeg bare sige 🙂

  idag har jeg ladet mig inspirere af din bog, og pyntet en skjorte. I samme omgang fandt jeg et par bukser frem, der har ligget i dvale i laaaang tid. jeg var egentlig begyndet på et re-designe dem for længe siden – men gik i stå. NU er lysten der igen. Herligt med ny bog, ny inspiration, og nyt kreaværelse – så kan man jo næsten flyve.

  KH Maria.

  Reply
 7. henriette lafontaine 8. september 2009 at 17:57

  Er det muligt at få en mail addresse eller webside hvor jeg kan kontakte hende kunstneren der laver knapper !

  de er bare for fine, dem må jeg eje nogen af

  vh Henriette

  Reply
 8. pernille 14. oktober 2009 at 18:46

  Jeg vil også gerne have en web adresse på en hjemmeside, hvor man kan købe løs:-)

  Mvh Pernille

  Reply
 9. Birthine 25. oktober 2009 at 19:35

  Kære Karen Marie,

  Skal vi snart drikke thé sammen og snakke broderi :-), sender dig lige en gang til min nye mail adr.: birthine@it.dk Kærlig hilsen Birthine

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *