Bøger med dejlige minder

Så heldig var jeg i torsdags da posten kom, fik Elsebeth Gynthers voksenbog fra Hanne. Havde selv alle 3 bøger en gang, men de er forsvundet ud af mit liv –  så glad var jeg da jeg igen havde en af dem i hånden. Samme dag hjalp jeg min mor med at lede efter noget, og tænk engang hvad jeg finder nederst i en af hendes skuffer – Lis Paludans Dukkebog! Så tror da pokker at jeg kan mærke billederne i min krop når jeg kigger i den, vi havde den da jeg var barn – siderne er helt løse, så jeg har bladret og savlet i den mangen en gang, som barn og ung pige – hvor blev jeg glad! Det er så dejligt overraskende, når glæden springer ud der hvor man mindst venter den – flere fantastiske minder på en dødsyg torsdag, hvor heldig har man lov at være.

Ps. Mini male skole på vej:0)

6 Comments

 1. Juliane | Fröken Skicklig 26. januar 2010 at 9:39

  Vilken fin gåva du har fått! Jag håller med dig – det är så underbart att bläddra i en bok man hade när man var liten.

  Här ligger det två böcker på mitt skrivbord som jag fick när jag var fem. Både är inspirerande mönsterböcker till dockkläder och docktillbehör – och jag älskar att vara på en tidsresa och att upptäcka gamla skatter!

  Önskar dig en solig dag,

  Juliane

  Reply
 2. mette b 26. januar 2010 at 11:07

  Sikke dejlige overraskelser! Jeg har selv syet en del af Elsebeth Gynthers tøj til både børn og voksne for mange år siden… De mønstre holder bare!

  Reply
 3. Marie-Louise 26. januar 2010 at 15:19

  Da jeg var barn havde min mor den EG bog for voksne og store børn. Jeg kan tydelig huske hvordan jeg bladrede rundt i dem. De er skønne. Jeg har alle tre selv nu og jeg elsker dem 🙂

  Reply
 4. kirstenk 26. januar 2010 at 22:06

  Jeg har begge bøger og de holder stadig hundrede…

  Reply
 5. Maria 7. februar 2010 at 20:43

  Besøkte bloggen din for første gang idag og hjertet mitt nesten stoppet idet jeg utbrøt: åhhh der er den!!! da jeg så bildet av Lis Paludans dukkebok. Siste årene har jeg stadig tenkt på den og lengtet etter å se den igjen etter så lenge. J eg hadde den på stadig hjemlån fra biblioteket , d var liksom ikke snakk om å kjøpe den hos oss. og jeg husker jeg sydde etter den på skolen. Håper jeg finner den et sted!!!Veldig flott blogg du har forresten!!

  Reply
  1. Karenmarie 8. februar 2010 at 9:25

   Marie – hvor sjovt at dele et dejligt minde med dig:0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *