AOHmessen 2015 – 2 vindere!

Broderi, embroidery, grensting

Jeg ville ønske, at i alle kunne få to billetter, lyder nemlig som om, i alle har virkelig hyggelige planer med messen. Desværre har jeg kun 4 billetter, så de to heldige, der kan tage en med, er: Nr. 10 Mette Q og nr. 25 Hanne. Tillykke med det! Smid mig en mail med jeres adresse, så kommer de med posten.

På billedet ser du et lille smugkig, af et af mine helt sprit nye broderikit, som jeg sælger på AOHmessen, selvfølgelig til en særlig god messepris!

Til jer der kommer på messen, lov mig lige, at i kommer forbi og siger hej, ikk`!?

1 Comment

  1. Merete Q 25. januar 2015 at 14:52

    Juhu Juhu
    Jeg tager min 12 årige datter Fe med til workshoppen på om lørdagen.. det bliver såååååå hyggeligt!

    Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *