Altså nogen gange….

Går det bare ikke som jeg lige havde planlagt, hummmm! Min ide var koksgrå nederdel med sort/gråt/hvidt bærestykke og så lidt broderi i noget neon – altså stramt med et strejf af farve. Se så lige hvad jeg sidder med, blev lidt forelsket i den lille rest mønstret fra Ikea og vupti jeg har gang i noget helt andet, for fanden da også – bliver det for vildt med de farver jeg lige har valgt, jeg spør` bare, måske du sidder inde med de vise ord????

Nogen gange kunne jeg da for pokker godt holde mig til min egen plan!! Nå sofaen og broderigarner kalder, jeg må vel bare prøve mig frem – update følger ;0)

11 Comments

 1. Pingback: Altså nogen gange….

 2. Trine 12. januar 2011 at 17:22

  Synes bestemt ikke det bliver for meget. Jeg er fan af farver. Det bliver rigtig godt, når broderiet bliver tilføjet. Håber du viser den færdige nederdel. God nørkle-lyst!

  Reply
 3. Anne D 12. januar 2011 at 17:27

  Jeg synes det ser fedt ud. Er det ikke også fedt bare at lade sig rive med?

  Reply
 4. Helle D 12. januar 2011 at 23:34

  Hmmm… jeg ville vælge et neonGULT – eller bare gult – broderi i stedet for pink – det ville være perfekt til den karry/gule, koksgrå og lyserøde….men hvad ved jeg…..

  Reply
 5. Lis 13. januar 2011 at 0:04

  Det bliver da for LÆKKERT!!!
  bliv ved!bliv ved!bliv ved!

  Glæder mig til at se resultatet:)

  KRAM
  Lis

  Reply
 6. Henny 13. januar 2011 at 0:05

  Synes bestemt at det godt kan gå an. Farverne klær jo hinanden.

  Og jeg er meget spændt på, hvordan det endelige resultat blir. Men jeg tror det blir flot. For farver er altid dejlige at se på. Så bare klø på. 🙂

  Reply
 7. KirstenK 13. januar 2011 at 0:25

  Nej det er ikke for vildt…det er for fedt. Den koksgrå med et lille strejf af farve kan du jo altid lave!

  Reply
  1. Karenmarie 13. januar 2011 at 9:54

   Kære Alle – Tusind tak for gode råd og troen på at vejen var den rigtige, underligt som man ind imellem kan fare helt vild i sin egen ide ;0) Helle, kombien med neongul lyder altså heller ikke ringe, den må prøves en anden gang! Og Kirsten, du har ret, det er jo nok ikke den sidste nederdel jeg kommer til at kreere :0)

   Reply
 8. Mette L. 13. januar 2011 at 9:46

  Hej Karen Marie.
  Har lige, den anden dag, tilmeldt mig dit nyhedsbrev, fordi jeg ved et tilfælde kom ind på din lille pelsvest. Jeg er total vild med din stil, og blev rigtig opstemt over din side. Jeg er netop startet på en ny uddannelse i sommers, på tekstilsemenariet, i Herning (før Viborg) og surfer jo derfor rund efter inspiration, stoffer, detaljer osv, som aldrig før. Men nej, til dit spørgsmål om den bliver for meget. Synes det ser fedt ud det du laver og tror på ingen måde det kan blive for meget. Kender godt til det der med at en ide helt bliver overtaget af noget andet. Det er jo det der er så fantastisk… Synes jeg. Glæder mig til at følge lidt med på din side:o) Ha en dejlig dag.Mette

  Reply
 9. Tine 13. januar 2011 at 9:51

  For meget?! Nej, det synes jeg bestemt ikke. Men kan godt følge dig, det var en lækker plan du havde. Men som KirstenK også skriver, så kan du jo lave den en anden gang. Jeg kender det godt, det der med, at planen ikke holder. At projektet lander et helt andet sted end forventet. F.eks når jeg ikke liiige havde tjek på, hvor meget garn der skulle til en strikket urtepotteskjuler og det i stedet blev en lille vase. Men altså! Den blev ret fin og kan vindes i min 1. give away :o)
  Kærligst,
  Tine

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *