Acrylmalings teknikker – et start kit

Start kit til at komme i gang med at male acrylmalerier, det var lige hvad der blev afprøvet i mandags. En af de mest vidunderlige ting ved at være underviser, er at se hvordan de teknikker og tip man videregiver, bliver realiseret. Med maleri kommer ens personlighed meget hurtigt til syne, dit udtryk kan du naturligvis altid arbejde med, men der er ofte nogle klare kendetegn. Som i kan se på de billeder jeg tog i mandags, så kom der fuldstændig anderledes udtryk frem end dem jeg selv har – vildt spændende! Og hvem ved måske startskuddet til en ny niche for mit virke :0)

2 Comments

 1. Pia Norman 30. september 2010 at 15:57

  Hej jeg har googlet acrylmaling til salg og kom til din hjemmeside hvilken jeg ikke lige kan finde rundt i.
  Sælger du maling? Holder du malerkurser?
  Søger maling og mere viden om malerier…
  Mvh Pia Norman
  tlf: 51881881

  Reply
  1. Karenmarie 1. oktober 2010 at 9:37

   Pia Norman – Pudsigt, men jeg sælger ikke materialer, kun ideer – jeg holder et startkursus med akryl teknikker – du kan maile til mig på kontakt@karenmarie.nu for yderligere info :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *