8 dejlige kvinder

Nogle gange føler jeg mig bare sååå heldig, fordi jeg laver det jeg gør- i går holdt jeg det første kursus i eget regi. Forventningerne var store, jeg glædede mig, forberedte, lavede prøver, lavede mad og forsøgte, at sætte mig ind i alle de behov der kunne opstå undervejs. Hvor heldig er man så, når der ind af døren kommer, top motiverede, dygtige, dejlige og sjove kvinder.

Timerne fløj af sted med teknikker, sludder, dyb koncentration og masser af fine applikationer. Krisen kom først da mit kamera gik tør for batteri, lige da udstillingen var klar parat (heldigvis havde jeg taget lidt billeder undervejs).

Prøv at kigge hos hende her, og hende her, og hende her, og hende her, og hende her måske de inviterer til et kig i deres billeder og fine applikations projekter. Jeg kan bare sige, at min søndag blev brugt i det bedste selskab, så en stor tak til 8 dejlige kvinder!

9 Comments

 1. Juliane | Fröken Skicklig 26. april 2010 at 8:30

  Ser ut som om ni har haft en underbar helg! Att kameran dör när allt är klart tillhör en bra kurs, tycker jag 😉

  Soliga hälsningar från Amsterdam, Juliane

  Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 26. april 2010 at 9:21

  Kære Karen Marie, tak for en dejlig dag, masser af inspiration og god snak:)
  Knus Stine

  Reply
 3. Marina 26. april 2010 at 10:26

  Å hvor ser det hyggeligt ud, men jeg er også overbevist om at du havde tilrettelagt alt så det næsten kun kunne blive dejligt.

  Masser af forårsknus

  Reply
 4. Anne 26. april 2010 at 15:46

  Wow hvor ser det inspirerende og fint ud! Tak for kigget.

  Reply
 5. Jette 26. april 2010 at 16:42

  Tak for en skøn dag med masser af inspiration og dejlig mad. Symaskinen kørte hele aftenen, og jeg kunne slet ikke finde sengen.
  Hilsen Jette

  Reply
 6. Puk 26. april 2010 at 21:28

  Hej Karen Marie

  Selv tak for en vidunderlig dag. Jeg er i gang med næste bogomslag, men der er desværre ikke så meget tid. Weekenden forsvandt jo så hurtigt… men timerne sammen med dig og de andre skønne kvinder var superfede, og jeg er fyldt op af idéer. Herligt!

  KH Puk

  Reply
 7. Britta 26. april 2010 at 22:31

  Jeg kunne desværre ikke i søndags, men jeg håber du gentager sucessen for det ser ud til at I har haft en rigtig dejlig dag.

  Reply
 8. Ulla V. 27. april 2010 at 9:15

  En dejlig inspirerende søndag ser det ud til at have været…både for de 8 kvinder og dig.

  Jeg er overbevist om, at du er en kæmpe inspirationskilde i dig selv….det mærker vi jo i høj grad her på din blog…og sød ser du ud deroppe i højre hjørne. :))

  Reply
  1. Karenmarie 28. april 2010 at 9:10

   Juliane – Tak dejlige Amsterdam hilsner, je på en måde har du ret, at det ikke altid skal gå lige efter planen :0)

   Stine – I lige måde du kære :0)

   Marina – ja du har ret naturligis planlægger jeg en del, men det er alligevel samspillet der får det hele til at gå op i en højere enhed – også masser knus til dig :0)

   Anne – Ja det var en skøn dag – og fantastisk selv at kunne gå super inspireret hjem :0)

   jette – dejligt at høre, jeg var også speedet, dog ikke ved symaskinen – det var en dejlig dag vi der fik strikket sammen :0)

   Puk – Ja det er jo netop den følelse man skal gå hjem med fra sådan en dag – også jeg nød den til fulde:0)

   Britta – Ja der kommer mere applikation efter sommerferien, både i hånden og på maskine:0)

   ullav – Ih altså mange tak!, jeg er lige ved at få siden fornyet lidt så billedet var først tiltag, men der kommer mere :0)

   Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *