5 minutters pause

Et tastatur, en kop the og et stykke knækbrød er lige hvad jeg har brug for nu! Jeg pakker regi, binder buket, laver dessert og hu hej – der skal fotograferes sommer, jordbær og sager i Dortes have. 

Stine kommer om lidt og hun har Selma med – den unge dame skal være model sammen med Dortes dejlige piger – jeg glæder mig bare til at møde Selma og til at lave en rigtig fin sommersag i haven. Skøn sommerdag til jer alle :0)

PS. Husk jeg trækker lod i min GIVE AWAY på fredag!

3 Comments

 1. winnie 30. juni 2010 at 9:31

  Hej Karen

  Det er altid en stor fornøjelse at se din side herinde. Jeg har ikke selv en blog. God fornøjelse idag med stine og datteren.
  winnie

  Reply
 2. Stine Hoelgaard Johansen 30. juni 2010 at 16:18

  Hej søde Karen Marie,

  …. tak for i dag!
  Det har også været en spændende dag for Selma,
  snakken gik livligt på vejen hjem…
  Knus Stine

  Reply
 3. Marina 30. juni 2010 at 20:40

  Nøj hvor det lyder som en hyggelig dag og for en gang skyld lyder det også som om du kan nyde at fotograferer den årstid vi faktisk har frem for at prøve at trylle sommer i april. Masser af jordbærkram.

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *