10 ting om mig

Jeg er blevet tagget af Stine til at deltage i den leg, som vist alle efterhånden har været med i!?

1. I har jo hørt at jeg er morder, så at jeg er massemorder, kommer vel ikke bag på nogen!

2. Jeg dyrker unga-bunga eller afrikansk dans om i vil – and i love it! Og her i sommer også Zumba!

3. jeg lider til tider af præstationsangst på et mystisk plan – altså jeg går aaaalt for længe om den varme grød, før jeg rykker på noget jeg kan tjene penge på – jooo det er så sandt og så underligt!

4. Nu kommer vi til den pinlige afdeling, jeg har et blødt punkt for Thomas Helmig, ved det godt, nu blir` jeg buuuet ud, af alle jer der ikke er 50 lige om lidt, og som ikke er sådan en tøs som mig – sorry, det måtte jo frem…..

5. Jeg tror på kærligheden, det på trods af  hele 2 skilsmisser i min rygsæk – men det er jo nok min dejlige kæreste gennem næsten 10 år, som har givet mig barnetroen tilbage :0)

6. 10 ting er fandme meget! Ok, godt nok er jeg håndarbejdslærer, men jeg bander altså som en havnearbejder – jeg skjuler det vist meget godt her, men ude i den virkelige verden sammen med nullermændene, ja der fyger det med de værste eder og forbandelser!

7. Jeg har, før jeg blev selvstændig, og det vil sige størstedelen af min karriere – arbejdet indefor det socialpædagogiske område med unge, med psykosociale problemer, som faglærer. En ganske anden boldgade skulle jeg hilse og sige!

8. Avocado gør mig blød i knæene – ganske enkelt, med salt og pebber, men også på alle de andre måder :0)

9. Jeg er et rigtigt følelses menneske – hvis jeg ikke kunne leve af det jeg gør nu, altså hvis mine arme, eller øjne (frygtelig tanke…) ikke kunne noget mere, ville jeg blive terapeut – følelser, intuition og relationer er meget bærende værdier i mit liv. 

10. Støn kan jeg mon finde andet med bare den mindste interesse for jer?? øh, jeg sidder lige nu, alene i sommerhuset og nyder en Classic og et spejlæg – eksotisk ikk :0)

jeg vil ikke sende legen vider da jeg slet ikke kan holde styr på hvem der har været med, og hvem der ikke har.

4 Comments

 1. stine Hoelgaard Johansen 26. august 2010 at 22:40

  Du er en knag Karen Marie!
  … tak fordi du gad og lige orkede at lege med;)

  …. og sikken en skøn buket, ganske anderledes.

  God fotosession, knus Stine

  Reply
 2. Losarinas mor 27. august 2010 at 6:31

  10 dejlige oplysninger om en meget spændende kvinde 🙂

  Reply
 3. En fugl i hånden 27. august 2010 at 7:49

  Ha ha, og her sidder jeg så og smile rover hele femøren. Tak for indblikket Karen Marie. Jeg glæder mig nu ikke mindre til at møde dig til september!

  Og ps, mon egentlig ikke de fleste af os nynner med til ham der Thomas? 😉

  Reply
 4. LisBethLys 27. august 2010 at 17:37

  Sikke en masse dejlige og sjove ting… Jeg sidder selv lige med legen og er ved at finde de sidste ting frem… Og det er ikke let!
  Go’ week-end!

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *