10 års jubilæum og give away

Jeg er så dybt taknemmelig over at mit lille univers med sting og textiler stadig er fuld af liv, at du har lyst til at kigge forbi her på siden, at masser af jer i løbet af årene har deltaget på mine workshops, at i sender mig de dejligste kommentarer på @karenmariedehn og at der stadig er interesse for mine designs – AF HELE HJERTET TAK – jeres opbakning betyder SÅ meget.

Der er røget en del sting, ideer, billeder og ord igennem systemet siden min blog gik i luften. Det er næste ikke til at tro det, men karenmarie.nu har 10 års jubilæum! jeg fejrer det ovre på Instagram med en give away – du kan vind en 3 timers workshop blot ved at kommentere og følge mit kreamagasin.

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *