Ønsker du dig en workshop i julegave?

Så er muligheden her! Jeg er blevet opfordret til at lave et gavekort til mine workshops – og det er simpelthen også en super god ide at kunne skrive oplevelser på sin ønskeseddel – så hermed nyt på bloggen GAVEKORT TIL DIG!

Sådan gør du, eller rettere gavegiveren gør: skriv mig en mail på kontakt@karenmarie.nu med navn, adresse og mobilnummer på workshop deltageren, jeg sender en faktura – og efterfølgende et gavekortet med posten til en ønsket adresse, for du skal jo helst ikke vide hvad der er under træet til dig i år ;0)

3 Comments

 1. stine Hoelgaard Johansen 26. november 2010 at 9:59

  Kære Karen Marie

  det var dog en fantastisk idé, sådan et vil jeg ønske mig:)

  god weekend Stine

  Reply
 2. sara 26. november 2010 at 13:47

  super fed ide, har længe ønsket at komme på workshop, så nu ved jeg hvad der skal tilføjes ønske listen 🙂

  Kh Sara

  Reply
 3. Anette 7. december 2011 at 16:12

  Sætter det straks på ønskesedlen 🙂

  Reply

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *